Strafrechtadvocaat

Van vermogens- en economische delicten tot geweldsdelicten, medisch strafrecht, drugsdelicten, verkeerszaken en overtreding van de Opiumwet. De strafrechtadvocaten van REX Advocaten staan cliënten bij als het gaat om uiteenlopende strafrechtzaken. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zowel in de voorfase als tijdens een onderhoud bij de officier van justitie of de strafrechter. En krijgt u een strafbeschikking, dan kan een strafrechtadvocaat voor u in verzet gaan.

Verdacht van strafbaar feit

Wanneer u wordt verdacht van een strafbaar feit kunt u worden uitgenodigd om op het politiebureau als verdachte te worden gehoord. Eventueel wordt u aangehouden en in verzekering gesteld. In dat geval wordt u door een piketadvocaat bezocht. Het staat u echter vrij om de hulp van een gespecialiseerde strafrechtadvocaat in te roepen. REX Advocaten zorgt ervoor dat de werkwijze van politie en justitie wordt gecontroleerd. Gedurende het gehele strafproces wordt u geadviseerd en bijgestaan. Kortom, REX Advocaten maakt het verschil met deskundige juridische bijstand. Discreet, onbevooroordeeld en betrokken.

Strafrechtadvocaat gezocht

U zoekt een strafrechtadvocaat? Of u zich nu in Wijchen, Nijmegen, Den Bosch, Tiel, Oss of Arnhem of elders in Nederland bevindt, onze strafrechtadvocaten zijn u graag behulpzaam. Indien u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtshulp kunnen wij uw zaak ook in behandeling nemen. REX Advocaten staat namelijk jongeren en volwassen bij op betalende basis, maar dus ook pro deo. Iedereen in Nederland die rechtsbijstand nodig heeft, maar het wellicht niet kan betalen, heeft namelijk recht op een bijdrage in de kosten. Dit noemen we gesubsidieerde rechtsbijstand, ook wel rechtsbijstand op basis van een toevoeging genoemd. Gesubsidieerde rechtsbijstand wordt door de Raad voor Rechtsbijstand geregeld. De overheid helpt u vervolgens met het financieren van de advocaatkosten.

Strafrechtzaken bij REX Advocaten