Over ons

Wilt u uw juridische kwestie aan REX Advocaten voorleggen? Maak vrijblijvend kennis tijdens een kosteloos intakegesprek. Bij ons op kantoor of gewoon bij u thuis. Gedurende dit eerste gesprek bespreken we hoe we uw zaak kunnen behandelen. Naast het bespreken van de mogelijkheden, de planning en het kostenaspect, kunnen we ook aan u uitleggen wat gefinancierde rechtsbijstand inhoudt. Alle afspraken leggen we schriftelijk vast. En zolang uw zaak in behandeling is, houdt uw advocaat bovendien persoonlijk en direct contact met u. Open en transparant. U bent immers geen zaak, maar een relatie.

REX Advocaten is ontstaan uit een samenwerking van twee advocaten, genaamd Jansen en Van Gaal. Inmiddels is het advocatenkantoor uitgegroeid tot een middelgroot  toonaangevend advocatenkantoor in regio Nijmegen, Den Bosch, Oss, Wijchen, Tiel en Arnhem, gespecialiseerd in letselschade en gezondheidsrecht. De kort en krachtige naam REX is met zorg gekozen. ‘Rex’ is namelijk de Latijnse benaming voor ‘koning’. Niet alleen is bij REX Advocaten klant koning en staat deze centraal, ook is de kroon op ons werk wanneer u tevreden bent met het eindresultaat. Met onze korte lijnen, klantgerichtheid en persoonlijke aanpak zorgen we hiervoor.

REX Advocaten is aangesloten bij diverse specialistenverenigingen op het gebied van letselschade.

Daarnaast hebben onze advocaten de gerenommeerde Grotius-opleiding genoten. En doceren sommigen van hen bij bekende opleidingsinstituten.

Carolien Jansma

Advocaat

 

Advocaat in letselschade- en verzekeringsrecht

Tim Bueters

Advocaat

 

Specialist op het gebied van letselschade- en verzekeringsrecht

Bram Jansen

Advocaat

 

Specialist op het gebied van gezondheidsrecht, letselschaderecht en algemeen contractenrecht

Bas Pernot

Advocaat

 

Advocaat in letselschade- en verzekeringsrecht en gezondheidsrecht

Mélanie Janssen

Advocaat

 

Advocaat in letselschade- en  strafrecht

 

Advocaat in letselschade- en  gezondheidsrecht