Letselschadeadvocaat

Letselschade opgelopen door toedoen van een ander? Bent u bijvoorbeeld slachtoffer geworden van een verkeersongeval, een bedrijfsongeval of een medische fout? Schakel een letselschadeadvocaat van REX Advocaten in. Hoe eerder dat gebeurt, hoe beter uw belangen kunnen worden behartigd. Na een ongeval kunt u namelijk te maken krijgen met verzekeringsmaatschappijen en andere instanties. Letselschadeslachtoffers zijn doorgaans niet met het aansprakelijkheidsrecht bekend. Ook weten slachtoffers van letselschade niet waarop zij recht hebben, evenals hoe een eventuele schadevergoeding moet worden berekend.

Begeleiding bij letselschade

Dankzij de letselschadeadvocaten van REX bent u verzekerd van goede begeleiding in het ondoorzichtig traject van regels en procedures, waarmee u niet eerder te maken heeft gehad. In veel gevallen staat de aansprakelijkheid na een ongeval vast. U betaalt als slachtoffer dan niets voor de inschakeling van een letselschadeadvocaat. De kosten voor rechtsbijstand komen, wanneer deze aan de dubbele redelijkheidstoets voldoen, als onderdeel van uw schade voor vergoeding in aanmerking. In een persoonlijk gesprek vertelt een van onze letselschadeadvocaten u hierover graag meer.

Gespecialiseerde letselschadeadvocaat

De letselschadeadvocaten van REX treden enkel op voor letselschadeslachtoffers. Dit stelt ons in staat om u zonder tegenstrijdige belangen zo optimaal mogelijk bij te staan. De letselschadeadvocaten zijn in het bezit van een gedegen beroepsopleiding, aangevuld met specialisatie-opleidingen. De letselschadeadvocaten moeten zich bovendien houden aan de voorschriften van de Nederlandse Orde van Advocaten en de LSA, waaronder de verplichting tot jaarlijkse bijscholing en het jaarlijks doen van een minimum aantal letselschadezaken.

Letselschadeadvocaat gezocht

Letselschadeadvocaat gezocht in Wijchen, Nijmegen, Den Bosch, Tiel, Oss of Arnhem of in de rest van Nederland? Onze letselschadeadvocaten maken graag kennis tijdens een kosteloos oriëntatiegesprek. Ook wanneer u een second opinion wilt laten uitvoeren aangaande een dossier dat bij een rechtsbijstandsverzekeraar in behandeling is.

REX Letselschadeadvocaten